Ladda ner vår nya app

Så här gör du för att komma igång.

Ny mobilbank när vi stänger gamla

Om du inte har laddat ner vår nya mobilbank ännu, men vill fortsätta att sköta din ekonomi enkelt och smidigt från mobilen, är det hög tid att du hämtar hem den nya appen. Den gamla mobilappen kommer att stängas ner den 7 juni. I den nya mobilbanken kan du göra alla ärenden som du kan göra i den gamla appen och du får även ta del av ny utveckling och teknik som presenteras löpande.

Frågor och svar

Vi har samlat några frågor och svar för dig som har funderingar kring att gå över till den nya appen. Har du fler frågor så kontakta gärna vårt kundcenter på 0411-82 20 00.

Fråga: Varför stänger ni ner er mobilbanksapp?
Svar: Vi vill kunna erbjuda våra kunder en modern och intuitiv mobilbank där vi löpande kan lansera nya tjänster som underlättar för våra kunder att sköta sin vardagsekonomi. Detta kan vi möjliggöra genom vår nya framtidssäkrade plattform.

Fråga: Vad behöver jag som kund göra när ni byter till ny app för mobilbanken?
Svar: Gå in på AppStore (iPhone) eller Google Play (Android) och sök på ”Sparbanken Syd”, välj sedan att ladda ner ”Sparbanken Syd mobilbank” till din mobiltelefon eller surfplatta.

Fråga: Finns det någon ny funktionalitet i den nya mobilbanken?
Svar: Du kan göra allt som du kunde göra i gamla mobilbanken och dessutom t ex ansluta dig till tjänsten e-faktura, skanna OCR-nummer vid betalning, lägga upp ett nya autogiromedgivande, göra överföringar enkelt genom drag-and-drop mellan dina konton på kontoöversikten, designa din egen startsida, redigera din kontoöversikt, tillgång till en enkel avstämningsfunktion, signera dokument/avtal samt en ny användarvänlig design.

Fråga: Kommer mina uppgifter följa med automatiskt till er nya mobilbanksapp?
Svar: Ja. Hela ditt engagemang i banken kommer du åt via nya mobilbanken.