Ekonomihälsafrukost för influencers

I början av mars anordnade vi en ekonomihälsafrukost för mer än 20 influencers från hela Skåne på Beyond us i Malmö. Temat var: "Hej till dig som också tänker att jag tar itu med min ekonomi imorgon ..." och syftet var att inspirera kvinnor till en god ekonomihälsa.

Kvinnliga företagare

Många av de inbjudna kvinnorna är företagare så fokus var på hur man som egenföretagare kan börja umgås med sin ekonomi på ett positivt sätt och hur man orkar tänka på framtiden, så att man kan göra ekonomiska val som är bra för både plånboken och planeten. Vi hade ett samtal som modererades av Sparbanken Syds Kommunikationschef Emma Lefdal och på plats i panelen var klimatpsykologen Frida Hylander samt Företagsrådgivare Malin Becker från Sparbanken Syd. Vi talade om hur man kan leva gott här och nu och samtidigt investera hållbart och säkra upp för framtiden. Vi pratade även lite om den undersökning vi gjort, som visar att var tredje kvinna oroar sig för sin pension, och nästan alla kände igen sig i det.

Är du intresserad?

Det bjöds på en finfin frukost, en spännande goodie bag, och en hel del konkreta tips kring sparande, pension och hur man tar makten över sin ekonomiska framtid. Det var en mycket hög stämning med många skratt kring borden.

Är du kvinnlig företagare och tänker att det här vill du inte missa nästa gång det händer? Skicka ett mail till oss så tar vi kontakt med dig när det är dags. Maila marknad@remove-this.sparbankensyd.remove-this.se