ALLA VÅRA KUNDER GÅR TILL BARNPRIS

Äventyret Aladdin

Sparbanken Syd är stolt samarbetspartner till Äventyret Aladdin och kan erbjuda alla våra kunder möjlighet att gå till barnpris (395 kr+service=425 kr. Ord pris 425-565 kr) Äventyret Aladdin är en komisk äventyrsmusikal för hela familjen med skådespelare från den svenska artisteliten, en stor ensemble, spektakulär iscensättning och nyskriven originalmusik. Föreställningen spelas i Ystad den 10 mars och i Malmö den 11 mars.

På scen: Markoolio, Claes Malmberg, Kim Sulocki, Charlie Grönvall och Renaida Braun med stor ensemble.

Äventyret Aladdin

Lämna den kalla Norden och följ med till den mytomspunna orienten. Magiker, flygande mattor och vilda dromedarer. Humor och drama möter kärlek och ljuv musik. Lägg därtill en märkligt motsträvig ande så får du ett fartfyllt och riktigt roligt äventyr för alla mellan 3 och 100 år.

Äventyret Aladdin är berättelsen om en fattig yngling vid namn Aladdin (Charlie Grönvall), som rövas bort av El Zallham (Markoolio), en ond och gniden trollkarl, för att hämta en magisk oljelampa från en grotta. Aladdin hittar lampan och när han rengör den dyker en lustig och något försmådd ande upp (Claes Malmberg). Anden äger förmågan att uppfylla all världens önskningar. Aladdin blir med andens hjälp en rik ung man, han klär ut sig till en prins för att fånga hjärtat hos landets prinsessa Safa (Renaida Braun). Under tiden smider trollkarlen lömska planer och stjäl tillbaka den magiska lampan med hjälp av sin kumpan Jabaar (Kim Sulocki), den fett svängiga dromedaren. Vad händer sedan? Lyckas Aladdin överlista trollkarlen? Vågar han berätta sanningen om sig själv för prinsessan? Och vad håller den flygande mattan-Zlatan på med?

Följ länkarna för att få alla biljetter till barnpris:

Den 10 mars i Ystad
Beställ biljett

Den 11 mars i Malmö
Beställ biljett

Fakta

På scen: Markoolio, Claes Malmberg, Kim Sulocki, Charlie Grönvall och Renaida Braun med stor ensemble.
Manus och regi: Robert Dröse.
Producent: Anna Norberg.
Originalmusik: 12 nyskrivna låtar av Martin Landh.
Världspremiär: 26 december 2017 på Stockholm Waterfront. Sverigeturné vintern och våren 2018.
Längd: ca 2 timmar och 20 minuter (inkl 25 min paus).
Sittkuddar finns. Begränsat antal.
Storbildsskärm
Försäljning av merchandise.
Produktion: Dröse & Norberg Production AB, drosenorberg.se

Äventyret Aladdin - det enda äventyr du behöver!